header dob

OM OSS

Däck & Bilvårdsspecialisten / Däckpartner har erbjudit olika typer av fordonsservice sedan 2002. Vi är idag fyra anställda med olika ansvarsområden. Vi drivs av passion för däck, fälgar och fordon. Vår målsättning är att göra kunderna nöjda genom att vi arbetar med drop in, vi tar emot dig när det passar dig bäst!

Vår vision är att göra det bästa för alla kunder. Vi har både nytt och begagnat för att kunna anpassa oss efter allas behov. Vi anser att däck till din bil är en säkerhetsfråga, inte en ekonomisk fråga. Därför har vi ett brett utbud som passar just dig. 

Vi arbetar framförallt med kvalité och värdesätter din tid!
Vi är en del av Däckpartner Sverige. En av Sveriges och nordens absolut starkaste och största däckkedjor.
Det är bra för dig som kund!

Företaget är medlem i Däckpartner som är en av nordens största aktörer inom däckbranschen. Genom Däckpartner är vår verkstad ansluten till DRF (däckspecialisternas riksförbund) vilket betyder en ökad trygghet för våra kunder då det bl.a. finns avtal med konsumentverket.

 

VI SOM ARBETAR HÄR

Mattias

VD, arbetat i däckbranschen i 24 år.
Favoritdäck: Yokohama G075 friktion

Lina

Platschef, arbetat i däckbranschen i 3 år.
Kontakta mig vid ekonomi frågor, press, info, försäljning mm.
Favoritdäck: Yokohama iG50+ friktion

Percy

Montör, arbetat 10 år i däckbranschen.
Favoritdäck: Yokohama G015 sommar

Jimmy

Montör, arbetat 6 år i däckbranschen.
Favoritdäck: Nokian Hakka 8 dubb


 

LOGGA FÖR NEDLADDNING

RECENSIONER

Som alltid väl bemött och skiftet + däckstvätt av vintetdäcken var klart på 5 minuter. Så nöjd! Känner mig numera "hemma" hos er.

Alltid bra bemötande och hjälper alltid till med lilla extra. Helt klart den bästa däck firman jag haft!

Kanon, trevlig personal och 4 nya tassar på en kvart!

Helt UNDERBAR personal och Grymt jävla bra Kundbemötande samt Kundservice. När det är tufft för en med Tummen mitt I hand gällande bilar får de mörkret att övergå till skinande sol!

Fick snabb hjälp med pyspunka, tog max 10 min! Otroligt bra på kundbemötande, en av anledningarna till att jag har däckförvaring här fast jag bor i annan stad.