header dob

SOLFILM

Med solfilm får bilen inte bara ett nytt utseende med tonade rutor, den blir också svalare och håller sig fräsch invändigt.
Solfilmer tar bort 99% av den skadliga UV strålningen, reducerar värme och blekning samt tar bort störande reflektioner. De mörka filmerna ger dessutom ett enastående insynsskydd vilket uppskattas av de bilägare som transporterar stöldbegärlig utrustning eller liknande.

SVALARE BIL
Varma sommardagar kan det vara jobbigt att åka bil. Att göra en långresa med barn eller hund i baksätet blir ofta en svettig plåga. Men om du monterar en professionell solfilm på rutorna så blir resan behagligare. Du märker direkt hur bilen blir svalare. Våra filmer stoppar upp till 65 procent av solens strålningsvärme.

SPARAR BRÄNSLE
Att använda luftkonditioneringen i en bil ökar bränsleförbrukningen med upp till 10 procent. Med solskyddsfilm minskar denna onödiga förbrukning samtidigt som temperaturen i bilen blir jämn och behaglig.

MINDRE BLÄNDANDE LJUS
Med solfilm monterad på rutorna blir det skönare och säkrare att åka bil. Solreflexerna blir färre och mindre störande. Dessutom blir ljuset behagligare.

EN SÄKRARE BIL
Skulle ni råka ut för en krock, eller kollidera med ett djur, ger en solfilm ett visst personskydd. Filmen bidrar till att hålla ihop den splittrade rutan så att risken för skador av glasfragment minskar.

SOLFILM AV KVALITÉ
Vi arbetar med produkter av toppkvalité för bästa hållbarhet.

Kontakta oss för att boka tid

Solfilm
för baksäte och bagage 5-7 rutor från
4000kr
inkl moms
 

Framrutor från
2000kr
inkl moms
* Toning av framrutor är olagligt i Sverige.

Panoramatak
4500kr
inkl moms
Mellanbil Ex. Audi A3, Skoda Fabia,Skoda Rapid, VW Polo, VW Golf

Lastkantsskydd
1200kr
inkl moms