header dob

VI SÖKER HELTIDSPERSONAL

Vi söker nu dig som tidigare har arbetat med däck.
Vi är en auktoriserad och professionell Däckpartner med moderna lokaler och verktyg. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att hjälpa verkstadens kunder med hjulskiften, montering av däck, höjning/säkning av bilar och hjulinställning. Du kommer att arbeta heltid vardagar mellan klockan 8-17. Under högsäsong kan vi bli kvar till sena kvällar vilket kräver en flexibel fritid. Vi arbetar i ett högt tempo då vi har drop in vilket är energikrävande men väldigt roligt!

Eftersom att vi vill ha en hög kvalité på vår arbetsplats så söker vi dig som har erfarenhet av just däck. Meriterande är även kunskaper inom hjulinställning.
Vi gör mycket arbeten med stora fälgar så du ska ha monterat 18-24 tum tidigare och ha känslan över att vara försiktig med andras saker, eftersom att det är dyra fina fälgar som kunden är väldigt noggranna med. Vi arbetar med alla förekommande däck upp till SUV och lätta last, alltså inga LV-däck.

Vi är väldigt måna om våra kunder och försöker alltid finna den bästa lösningen, därför erbjuder vi många olika sorters däck och lösningar. Vi alla har kundkontakt så du behöver vara social och trevlig.  Vi är ett litet företag så du kommer bli delaktig i det mesta som rör verksamheten och vara en viktig person för oss och våra kunder.

Är du en driftig person som har känsla för däck, bilar, människor och vill utvecklas? Sök då till oss!

Kvalifikationer:
- Vi söker dig som har arbetat med hjulskifte/däckmontering sedan innan.
- Krav för att du ska vara aktuell för tjänsten, ha B-körkort och god fysik.
- Du ska ha erfarenhet av montering och balansering av däck.
- Du behärskar svenska i tal och skrift väl.

Övrigt
För att lyckas i rollen krävs att du är arbetsvillig, stresstålig och inte rädd för att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som är tekniskt intresserad, självgående, händig och som har ett trevligt bemötande gentemot kunder och kollegor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi är medlemmar i Däckpartner som har drygt 160 verkstäder runt om i Sverige. Vi jobbar med några av marknadens mest välkända varumärken såsom Yokohama, Nokian, GoodYear, Vredestein, Michelin, m fl.

Arbetstider
8-17 med lunch 11-12. Mertid vid behov under säsong.

Anställningsform
Heltid Tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Lön
Enligt överenskommelse

Krav
B Körkort
God fysik
God erfarenhet av yrket

Skicka in din ansökan till: info@dackochbilvard.se