header dob

vinterdäck

FÖR DIG SOM VILL KÖRA DUBBFRITT

IG60
Ett nytt dubbfritt vinterdäck för den nordiska marknaden med prioritering på is- och snögreppet.
Yokohama har fokuserat på isgreppet och med 8 % kortare bromssträcka på is jämfört med föregångaren uppnås ett extremt bra resultat med det nya IG50. Även miljöaspekten har tagits i beaktning och med ny teknik har rullmotståndet sänkts, vilket betyder 5 % lägre bränsleförbrukning.
Genom att ta tillvara på de bästa egenskaperna från föregångarna, har Yokohama nu ett dubbfritt vinterdäck med bästa körprestanda, livslängd och vinteregenskaper.

FÖR DIG SOM VILL KÖRA PÅ DET SENASTE DUBBDÄCKET

IG65 Nyhet!
Det senaste och bästa från Yokohama utav dubbade vinterdäck. Med ny anpassad dubb som garanterar att dubben sitter hela livslängden i däcket och med 172 dubbar (205/55R16) fördelade på 20 rader uppnås bästa grepp på is. Rullriktningsbestämt mönster för optimalt grepp på snö och is med kisel i gummiblandningen för bästa grepp på våta vägbanor. Breda mönsterspår för evakuering av snö och slask. Ett extremt vinterdäck framtaget för de tuffaste vintervägarna i Norden.

FÖR DIG SOM VILL KÖRA MED DUBBDÄCK

IG55
Ett dubbdäck framtaget och utvecklat i Norden. Helt anpassat för våra vägar och vårt klimat med nytt mönster, ny gummiblandning och en ny ”Ninja” dubb.
Ett mönster för bästa framkomlighet i snö och slask och en mjuk gummiblandning för bästa grepp på is och packad snö.
En helt ny stjärnformad dubb och ett anpassat dubbhål borgar för att dubben sitter hela däckets livslängd och maximalt grepp uppnås på is. Ett tyst dubbdäck tack vare dubbarnas placering och ett speciellt undergummi, vilket minskar ljudet från dubbarna. Genom mönsterklackarna och mönsterribbornas styvhet ges ett komfortabelt och stabilt däck på torra vägbanor.
Finns även till SUV.

FÖR DIG SOM KÖR SUV & DUBBFRITT

G075 Nyhet!
Ett nytt dubbritt vinterdäck för de alltmer populära SUV bilarna. 23% kortare bromssträcka på is jämfört med föregångaren och 5% lägre rullmotstånd sänker bränsleförbrukningen och för däcket till ett miljövänligt alternativ.

En mjukare gummiblandning ger lägre vägljud och bättre grepp på is och snö. Tack vare klackarnas placering och sajpningarnas utformning har stabiliteten trots detta förbättrats. Med lägre värmeuppbyggnad än tidigare har man även lyckats förbättra livslängden. Ett däck framtaget för Nordiska förhållanden där maximalt grepp efterfrågas.

FÖR DIG SOM KÖR SUV & DUBBFRITT

G073
Senaste generationen av dubbfria vinterdäck för SUV-bilar där maximalt grepp på is säkerställs. Nytt mönster för bästa stabilitet och med en ny gummiblandning för bästa grepp på isiga vägar flyttar Yokohama fram gränserna för ett dubbfritt vinterdäck för moderna SUV bilar.