header dob

sommardäck

FÖR DIG SOM VILL DRA NED PÅ BRÄNSLEFÖRBRUKNINGEN

BluEarth AE01
YOKOHAMAs senaste globala konceptdäck, framtaget för att leverera miljömedvetna samt människo- och samhällsvänliga lösningar för dig och din bil. Däck ska bidra till körglädje och till mindre påverkan av miljön.

FÖR DIG SOM VILL KÖRA SÄKERT NÄR DET REGNAR

BluEarth AE50
Det nya däcket i BluEarthfamiljen som har lägre bränsleförbrukning, är tystare och har bästa våtgrepp.
Ett komfortabelt och tyst miljödäck för mellanstora och premiumbilar. Med den speciella gummiblandningen innehållande apelsinolja och silica har man lyckats sänka rullmotståndet rejält. Lägre ljudnivå har uppnåtts genom en speciell design av mönster och däcksida.
 

FÖR DIG SOM KÖR SUV PÅ VÄG OCH I TERRÄNG

G015
Det helt nya 4x4 däcket för körning på både vägar och ute i terrängen. Ett punkteringssäkert däck för bästa framkomlighet ute i terrängen, men samtidigt ett väldigt komfortabelt däck på fina vägar.

Vi på Däck & Bilvårdsspecialisten åker på detta däck själva och rekommenderar det verkligen!
 

FÖR DIG SOM KÖR SUV PÅ VÄG 

G056
En ny generation av SUV/4x4 däck för motorvägar och off-road.
Ett nytt tystare och mer komfortabelt däck än föregångaren. Lämpligt för stadskörning, motorvägar men även för off-road.
Bättre våtgrepp, längre livslängd och lägre rullmotstånd med hänsyn till miljöaspekten. Innehåller apelsinolja för grepp och minsta miljöpåverkan.
För dig som söker bästa komfort i kombination med prestanda.

FÖR DIG SOM SÄTTER PRESTANDA I FOKUS

ADVAN Sport V105
Nytt Ultra High Performance däck för dem som kräver det bästa och vill kunna utnyttja bilens maximala prestanda. Assymetriskt mönster för bästa grepp i vått och torrt i kombination med komfort och låg ljudnivå. En gummiblandning innehållande apelsinolja för miljöns skull och för att bibehålla bästa våtgrepp. En ny stomkonstruktion för bästa prestanda vid körning i höga farter. Överlägsen stabilitet och handling jämfört med tidigare High Performance däck.
 

FÖR DIG SOM KÖR LÄTT LASTBIL

RY818
Ett idealiskt däck för lätta transportfordon. Hög motståndskraft mot skador i sidan, perfekt för användning i stadsmiljö. Däcket har lång livslängd tack vare jämn slitage­bild och slitstark gummiblandning.
Slitbana i full bredd vilket ger mycket god stabitlitet och slitstyrka.