FÖR DIG SOM VILL KÖRA DUBBFRITT

IG60
Ett nytt dubbfritt vinterdäck för den nordiska marknaden med prioritering på is- och snögreppet.
Yokohama har fokuserat på isgreppet och med 8 % kortare bromssträcka på is jämfört med föregångaren uppnås ett extremt bra resultat med det nya IG50. Även miljöaspekten har tagits i beaktning och med ny teknik har rullmotståndet sänkts, vilket betyder 5 % lägre bränsleförbrukning.
Genom att ta tillvara på de bästa egenskaperna från föregångarna, har Yokohama nu ett dubbfritt vinterdäck med bästa körprestanda, livslängd och vinteregenskaper.

FÖR DIG SOM VILL KÖRA PÅ DET SENASTE DUBBDÄCKET

IG65
Det senaste och bästa från Yokohama utav dubbade vinterdäck. Med ny anpassad dubb som garanterar att dubben sitter hela livslängden i däcket och med 172 dubbar (205/55R16) fördelade på 20 rader uppnås bästa grepp på is. Rullriktningsbestämt mönster för optimalt grepp på snö och is med kisel i gummiblandningen för bästa grepp på våta vägbanor. Breda mönsterspår för evakuering av snö och slask. Ett extremt vinterdäck framtaget för de tuffaste vintervägarna i Norden.

FÖR DIG SOM KÖR SUV & DUBBFRITT

G075
Ett nytt dubbritt vinterdäck för de alltmer populära SUV bilarna. 23% kortare bromssträcka på is jämfört med föregångaren och 5% lägre rullmotstånd sänker bränsleförbrukningen och för däcket till ett miljövänligt alternativ.

En mjukare gummiblandning ger lägre vägljud och bättre grepp på is och snö. Tack vare klackarnas placering och sajpningarnas utformning har stabiliteten trots detta förbättrats. Med lägre värmeuppbyggnad än tidigare har man även lyckats förbättra livslängden. Ett däck framtaget för Nordiska förhållanden där maximalt grepp efterfrågas.