Sommardäck

FÖR DIG SOM KÖR SMÅ OCH MEDELSTOR BIL

BluEarth ES32
Ett sommardäck för små och medelstora bilar med fokus på våtgrepp och livslängd. Det nya ES32 har förbättrat vårgrepp och rullmotstånd än föregångaren för bättre säkerhet och mindre miljöpåverkan. Ett komfortabelt tyst sommardäck med BluEarth teknologi vilket innebär livslängd, lågt rullmotstånd och bästa komfort.

FÖR DIG SOM KÖR MEDELSTOR BIL TILL STOR BIL

BluEarth AE51
Nästa generation i BluEarth serien med förbättrad ljudnivå jämfört med föregångaren. Ett välbalanserat däck för medel-och stora bilar där komfort, ekonomi och miljö har prioriterats. Liksom föregångaren har våtgreppet prioriterats med A när det gäller konsumentmäkning, men nu har öveb ljudnivån sänkts. Ett hållbart sommardäck med högt miltal för bäst ekonomi och säkerhet. Däcket originalmonteras redan av bilmärken som Mazda Lexus och Toyota.

FÖR DIG SOM KÖR SUV

BluEarth AE61
Ett nytt däck som på sikt ersätter det otroligt populära RV-02. Ett däck för MPV fordon där krav ställs på stabilitet, komfort och livslängd. Ett däck som erbjuder personbilskänsla för större fordon som tex BMW X3, Audi Q5, Nissan Qashqai, Toyota Verso, Volvo XC60 och Mazda CX5. Med en lägre ljudnivå jämfört med populära RV-02 är nya AE61 ett utomordentligt bra val när man vill ha komfort och säkerhet vid sin bilkörning.
 

FÖR DIG SOM KÖR SUV PÅ VÄG OCH I TERRÄNG

G015
Det helt nya 4x4 däcket för körning på både vägar och ute i terrängen. Ett punkteringssäkert däck för bästa framkomlighet ute i terrängen, men samtidigt ett väldigt komfortabelt däck på fina vägar.

Vi på Däck & Bilvårdsspecialisten åker på detta däck själva och rekommenderar det verkligen!
 

G003
Däcket för Off road körning med längre livslängd, bättre grepp och bättre komfort. Ett däck för de tuffaste förhållanden där vanliga däck inte håller. Ett agressivt mönster med förstärkt skuldra och däcksida för att klara de tuffaste motkörningarna. Samtidigt sin bästa prestanda uppnås utanför normala vägar, är G003 komfortabelt och tyst på asfalterade vägar. Däcket är märkt: POR - Professional Off-road, vilket innebär att däcket är godkänt enligt de nya EU-reglerna.

FÖR DIG SOM SÄTTER PRESTANDA I FOKUS

ADVAN Sport V105
Ett Ultra High Performance däck för dem som kräver det bästa och vill kunna utnyttja bilens maximala prestanda. Assymetriskt mönster för bästa grepp i vått och torrt i kombination med komfort och låg ljudnivå. En gummiblandning anpassaf för miljö och bästa våtgrepp.  En ny stomkonstruktion för bästa prestanda vid körning i höga farter. Överlägsen stabilitet och handling jämfört med tidigare High Performance däck.
 

FÖR DIG SOM KÖR LÄTT LASTBIL

RY55
Ett nytt C-däck för dem som kräver ett robust och stryktåligt däck för körning i stadsmiljö. RY55 har 50% längre livslängd än föregångaren och bättre komfort och våtgrepp. Det perfekta däcket för hantverkare som kör på såväl asfalt som på grusvägar. Förstärkt sida för att klara körning över trottoarkanter och refuger som kan uppkomma i trång stadsmiljö.